YRITYS UUTISET KOOSTEET ACTION! VIDEOKLIPIT yhteystiedot
Videoracing
 
  

Nyt myynnissä kauden 2012 arvosarjojen kausikoosteet yksissä kansissa. Rallisprint SM 2012 tupla-dvd tai Future-Cup 2012 tripla-dvd, vain 29,00 €/kpl

Action8! koosteella kauden viihdyttävimmät tilanteet puolentoista tunnin koosteena!! Vilkaise traileri >>


MOOTTORIURHEILUSSA TAPAHTUU

 
VAUHDISSA MUKANA

Menossa mukanawww.futurecup.fi
www.sm-rallisprint.com
www.autourheilu.fi
www.splmotor.com
www.kosunenracing.com
www.xmeal.fi
 
Oopsware
MUT-Palvelu
Lap Data System OyAJANKOHTAISTA

05.07.2013 Aika rientää niin ettei mukana meinaa pysyä ;) Future-Cup on ylittänyt jo kauden puolivälin ja jäljellä on vielä Oulun ja Levin viikonloput. Tv-ohjelmat ja muutakin mukavaa löytyy tietysti Youtube-sivustoltamme
Nyt myös uutena juttuna meiltä saa edullisesti kaikenlaiset tarrat, teippaukset, banderollit ym. KYSY LISÄÄ!!

17.12.2012 Näin on kausi taas mennyt. Uutisten päivittäminenkin on jäänyt vähälle huomiolle, mutta Youtube-sivustollamme on ollut kuhinaa. Onnittelut kaikille rallisprintin SM-sarjassa ja Future-Cupissa menestyneille. Ensi vuonna keskitymme tv-tuotannossa ainoastaan suosittuun Future-Cuppiin, ja kuten ennenkin, monenlaista uutta juttua on mielessä tv-lähetyksiin. Jos Sinulla on jokin ehdotus, laita ihmeessä vaikka sähköpostia !!

30.04.2012 No niin, se on kesä nyt!!! Future-Cup on startannut Tammisaaren osakilpailulla. Hannu Mäki-Ikola kuittasi voiton, onnittelut!! Kisan juttuja näet Täältä

06.03.2012 Historian siipien havinaa. Ruotsin kansallisen rallicrossisarjan finaalin vuodelta 2009 näet Täältä

06.03.2012 Rallisprintin SM-sarjan talvikausi saatiin päätökseen hienolla Kiteen osakilpailulla. Kisan menoa voit katsella Youtubesta

09.02.2012 Kisatauko on vietetty voimia keräillen ja kausi 2012 aloitettiin Toivakasta, jossa kaasuteltiin vuoden ensimmäinen SM-rallisprint. Muutamaan klippiin voit tutustua Youtube-kanavallamme.

01.12.2011 Uusi Action! -kooste on valmiina, nyt tilauksia sisään!! Mitä mainioin lahja moottoriurheilun ystävälle! Traileri

30.11.2011 Kisatauko on makeimmillaan, kuljettajat ja kaikki sarjoihin tavalla tai toisella osallistuvat saavat ladata akkujaan ensi kauden koitoksia varten. Videoracing jatkaa tv-ohjelmien tuottamista rallisprintin SM-sarjasta ja Future-Cupista myös kaudella 2012. Uusia ideoita ja ehdotuksia tv-ohjelmiin otetaan mielellään vastaan!

25.10.2011 Kausi saatiin päätökseen Parkanossa, onnea kaikille menestyjille !!!

25.09.2011 Rallisprintin SM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu kaasuteltiin Laihialla. Voittajaksi kruunattiin jälleen kerran Hallian Tomppa. Toiseksi ehti Anssi Rytkönen ja pistejohdossa kisaan lähtenyt Jarkko Särkkä jäi kolmanneksi. Laihian rataan voit tutustua Youtube-kanavallamme.
Rallisprintin SM-sarja huipentuu 8.10.2011 Parkanon finaaliin.

06.09.2011 Rallisprintin SM-sarja jatkui lauantaina Leppävirran osakilpailulla vauhdikkaalla Mustinmäen radalla. Viisinkertainen mestari Tomi Hallia vei voiton rutiinityyliin. Mustinmäen rataan ja tv-teaseriin voit tutustua Youtube-kanavallamme.
Kuvaushommat jatkuvatkin jo tulevana lauantaina tutulla Kajaanin rallisprintillä.

29.08.2011 Future-Cup 2011 päättyi Isonkyrön finaaliviikonloppuun. Molemmissa kisoissa yleiskilpailuvoiton vei Anssi Rytkönen. Sarjan mestareiksi kruunattiin Mika Perttula, Harri Hietala ja Mika Karvonen. Isonkyrön rataan voi tutustua Kimmo Vieron, Jari Lamminsivun ja Mika Karvosen mukana Youtube-kanavallamme.

14.08.2011 Ikaalisten Future-skabasta pieni teaseri nähtävissä Youtube-kanavaltamme.

08.08.2011 Future-Cup jatkui Ikaalisissa ja Parkanossa. Ikaalisissa voiton vei Erkki Koskelo ja Parkanossa Anssi Rytkönen. Erkki Koskelon ja Mika Perttulan kyytiä näet Youtube-kanavaltamme. Tv-lähetykset molemmista kisoista tulevat MTV3MAX -kanavalta 19.08.2011

18.6.2011 Lapinlahdella kurvailtiin asfalttisprint ja sateinen keli toi oman mausteensa kilpailuun. Esimakua kisasta Anssi Rytkösen kyydistä Youtube-kanavaltamme.

16.5.2011 Future-Cup startattiin jo pääsiäisenä Raaseporin osakilpailulla ja viikonloppuna seurasi jatkoa kun pisteet jaettiin Seinäjoella ja Kokkolassa. Tv-lähetykset molemmista kisoista tulevat MTV3MAXilta 27.5.2011. Viikonlopun menoa voit katsella jo nyt Youtube-kanavaltamme.

27.02.2011 SM-rallisprintin talvikausi päättyi eilen Kiteelle. Kiteen rataa ei voi muuta kuin kehua, todella hieno paikka! Jarkko Särkkä kuittasi yleiskilpailun voiton ja muutenkin luokkavoitot poikkesivat aiemmista osakilpailuista, joten jännitys jatkuu syksyn sorakisoihin.
Kiteen rataan voit tutustua Antti Vilmilän ja Petri Jussilan kyydistä.

14.02.2011 Rallisprintin SM-sarja jatkui eilen Hausjärvellä, jossa Hallian Tomppa nappasi sadannen yleiskilpailuvoittonsa. Jarkko Särkkä kaasutti kakkoseksi ja Anssi Rytkönen kolmanneksi. Kaikki tulokset Oopswaren sivuilta.
Hausjärven menoa voit katsella junnujen voittajan Jarno Grönholmin kyydistä ja Mikko Pääkkösen vauhtia Starletilla

09.02.2011 Lapuan kuljettajakoosteet lähtivät tänään postiin. Youtubesta löytyy Jaska Hirvonsalon outcar, kisan voittajan Jarkko Särkän ja vielä Jarmo Suokon videot.
Kemi-rallissa puolestaan nähtiin nolla-autona aito WRC-Subaru

07.02.2011 Kausi on avattu jo muutaman rallin kuvaamisella Tunturirallin ja Kemi-rallin merkeissä. Samoin SM-rallisprintkausi potkaistiin käyntiin Lapualla ajetusta avauskisasta. Jarkko Särkkä oli päivittänyt Mitsunsa alustaa ja onnistuneen ajon myötä se toi Lapuan kisasta ansaitun voiton. SM-rallisprintin toinen osakilpailu ajetaan jo ensi viikonloppuna Hausjärven vauhdikkaalla radalla, jossa Hallian Tomppa on ollut vahvoilla, miten käy tänä vuonna?

19.09.2010 Kausi 2010 alkaa olla paketissa. Rallisprintin mestaruudet ratkottiin tänään Huittisissa, onnittelut Hallian Tompalle viidennestä mestaruudesta!!! Pasi Erkkilä nappasi hopean ja Markku Jääskeläinen pronssin. Taistelu jatkuu ensi kaudella, ja voittajakolmikkokin on todennäköisesti sarjassa mukana. Huittisissa tarttui korvaan runonpätkäkin: Muiden on turha koittaa, Tomppa voittaa ;) Ensi kaudellahan se nähdään.

04.09.2010 Future-sarjan voittajat on ratkottu ja rallisprintin mestarit saadaan selville parin viikon kuluttua Huittisten finaalissa. TV-lähetyksiä tulossa tuttuun tyyliin MTV3MAX -kanavalta. Tuloksia ja muuta infoa sarjojen omilta sivuilta.
Viikonloppuna kuvataan Kajaanin sprintti, siitä viikon kuluttua Huittinen ja sitten vietämmekin muutaman kuukauden tauon kuvaushommista. Hotelli Ellivuoressa on perinteiset kauden päättäjäiset 30.10.2010, kaikki lajista kiinnostuneet paikalle!!

17.08.2010 Mukava kesätauko on vietetty ja kuvaushommat jatkuivatkin pitkällä retkellä Future-sarjan merkeissä Ikaalisten kautta Kouvolaan. Taas jaettiin roppakaupalla pisteitä ja sarjahan huipentuu tulevana viikonloppuna Isonkyrön tuplakisaan. Future-asfalttisprintsarjan sivuilta lisää infoa pisteistä, tv-lähetyksistä ym.ym.!!

23.05.2010 Rallisprintin SM-sarjan neljäs osakilpailu Nurmijärvellä on ohi. Ilmojen haltija piti osanottajia jännityksessä viimeiseen asti, mutta lopulta toinen kierros saatiin ajaa lähes kuivalla radalla. Vähäisestä automäärästä huolimatta kisa hieman venähti, mutta pisteet saatiin jaettua. Nyt työstetään tv-ohjelma ja kuljettajakooste valmiiksi ja sitten pidetään hyvin ansaittua kesälomaa muutama kuukausi.

16.05.2010 Todella kiireinen kisaviikonloppu on takana. Lauantaina ajettiin rallisprintin SM-pisteistä Raahessa ja sunnuntaina kamppailtiin Future-sarjan merkeissä Kokkolassa. Sää suosi molempina päivinä, mutta todella synkän varjon viikonloppuun toi Uudenkaupungin F-Cupissa sattunut onnettomuus jossa menehtyi todella lupaava nuori kuljettaja.

Anssi Pohjus jäi mieleen iloisena ja kunnianhimoisena kuljettajana, jonka poismenoa ei voi vielä edes ymmärtää. Anssi tuli tutuksi jo viime kauden Future-sarjasta, ja muutaman viikon takaisessa Tammisaaren osakilpailussa ehdittiin tutustua vielä paremmin. Sanoja on vaikea keksiä, mutta syvät osanottomme Anssin omaisille.

26.04.2010 Kesäkauteen startattiin Future-sarjan merkeissä Tammisaaresta. Lauantaiaamuna nollakelissä ja lumisateessa alkanut reissu ei vielä herättänyt kesäfiiliksiä, mutta Tammisaari tarjosi erittäin mukavan aurinkoisen kesäpäivän. Futuren avausosakilpailu meni Tomi Hallian komennossa, mutta kärjessä oli yllättävänkin pienet erot. Tammisaaren osakilpailusta tv-lähetys MTV3MAX:lla 06.05.2010 klo 20.30. Seuraavaksi suuntaamme Raahen SM-osakilpailuun ja Future-sarjan Kokkolan kisaan.

16.03.2010 Talvikausi alkaa olla lopuillaan. Hausjärvellä taisteltiin hienosti järjestetty rallisprintin SM-osakilpailu, josta näette TV-lähetyksen MTV3MAX:lla 25.3.2010 klo 21.30.Seuraavaksi kuvaamme kesäkauden alkajaisiksi 25.4.2010 Future-asfalttisprintsarjan avausosakilpailussa Tammisaaressa. Sieltä luvassa on totuttuun tapaan kuljettajakooste-dvd sekä puolen tunnin TV-kooste.

25.02.2010 SUURET KIITOKSET palautteesta kauden ensimmäisestä SM-rallisprint tv-lähetyksestä. Palaute oli odotetusti erittäin positiivista ja samalla linjalla jatketaan. Historia-osiota kritisoitiin, koska kuva ei ollut autenttista 80-luvun kuvaa. Se ei ollut tarkoituskaan, vaan sanallisesti valaista menneitä vuosia ja vanhennetulla kuvalla auttaa pääsemään fiilikseen. Historiaosiohan oli ja tulee jatkossakin olemaan vain lisänä, ohjelma itsessäänhän on SM-rallisprinttiä vuonna 2010 ;)

Palautteiden antajien kesken arvottiin Action! -kaatokoosteita, ja onnetar suosi seuraavia henkilöitä:
- Jari Sassi
- Antti Haapala
- Veikko Lehtonen

Neste Revonlahti -rallin koosteet lähtivät postiin tänään, joten jo viikonlopuksi on kuljettajille tiedossa spekuloitavaa. Viikonloppuna ohjelmassa on rallisprintin kuvausta Melalahdessa sekä Vuolijoella Onnela-sprintissä.

14.02.2010 Seuraavana kuvauskalenterissa Neste Revonlahti -ralli. Mukava reissu tiedossa kun ei tarvitse reissata, onkin ainoa ralli koko kauden aikana jonka voi laskea kotikisaksi. Reitille on lähdössä 103 kilpailijaa ja tiedossa on oikea talviralli vauhdikkaine kuvauspisteineen! Kuljettajakoostetilauksia voi laittaa ennakkoon jo sähköpostiin, myynti[at]videoracing.fi

13.02.2010 Ensimmäisen SM-sprintin tv-kooste nielaisi aikaa oletettua enemmän, joten OUA-sprintin ja Ylihärmän SM-sprintin kuljettajakoosteet saadaan postiin maanantaina. Jatkossa myös SM-rallisprintin kuljettajakoosteet lähtevät postiin kisaa seuraavalla viikolla, koska TV-koosteen runko tälle kaudelle on valmiina.

Tänään kuvattiin Kemi-ralli, siitä koosteet lähtevät postiin ensi viikon aikana. Kemissä oli ulosajoja siellä täällä, niistä jokunen on nauhallakin.MUISTA KATSOA TV-KOOSTE SM-RALLISPRINTIN AVAUSOSAKILPAILUSTA MTV3 MAXILTA 18.02.2010 KLO 21.30!!

07.02.2010Autourheilupitoinen viikonloppu on takana. Lauantaina kuvattiin OUA-sprintistä kuljettajakooste joka pyritään postittamaan ensiviikolla.Sunnuntai vietettiin Ylihärmässä SM-rallisprintin parissa. Sää oli mitä mahtavin, aurinko paistoi eikä edes palellut ;) Ylihärmän rataan oli panostettu huolella, reitti kesti ja tarjosi haastetta kuljettajille ja viihdettä yleisölle. Ulosajoja sattui pitkin rataa, ja iso osa niistä on tallennettuna. Kuljettajakooste lähtee loppuviikosta postiin kaikille tilanneille ja TV-kooste kilpailusta on luvassa MTV3 MAX:lta 18.02.2010 klo 21.30.

Ohjelmaan panostetaan koko ammattitaitomme ja lähetykset tulevat olemaan huomattavasti nykyaikaisempia ja selkeämpiä! Palautetta toivotaan sähköpostiin ohjelman ensiesityksen jälkeen

04.02.2010 Tunturirallin tupla-dvd:t lähtivät tänään postiin, pitäisi olla tilaajilla postilaatikossa jo huomenna perjantaina!
Kuvaushommat jatkuvat lauantaina OUA rallisprintissä ja sunnuntaina SM-rallisprintin avauksessa Ylihärmässä.

24.01.2010 OUA:n järjestämä rallisprint kaasutellaan 6.2.2010. Uuteen rataan voit tutustua täällä.

01.01.2010 Uusi vuosi on vaihtunut ja kauden alku lähenee. Kausi alkaa meidän osaltamme rajan takaa, käymme 09.01.2010 herkistelemässä kamerat Pohjois-Ruotsissa, Raneassa ajettavassa rallissa. Alustava kuvauskalenteri on päivitetty, reissupäiviä on taas tiedossa roppakaupalla.

10.11.2009 Kauden 2010 alkuun on vain pari kuukautta ja kuvaushommat vievät meitä ympäri Suomea, sillä Pohjois-Suomen kisojen kuljettajakoosteiden lisäksi tuotamme televisiolähetykset sekä Rallisprintin SM-sarjasta että Future-asfalttisarjasta!

Kauden 2009 Future-asfalttisprintsarjan televisio-ohjelmista saimme todella positiivista palautetta, ja samalla linjalla jatketaan. Edelleen kaikki palaute on tervetullutta ja kuten tähänkin asti, palautteet otetaan huomioon ohjelmia tehtäessä koska katsojillehan me niitä teemme!

10.11.2009 Kausi 2009 on saatu loppuun, ja vauhdikkaita tilanteita on riittänyt ympäri Suomen. Action Vol.6 alkaa olla paketissa ja toimitukset alkavat lähipäivinä, tilaa omasi jos et ole sitä vielä tehnyt! Kuukauden klippi -sivulta löytyy pieni maistiainen uutuudesta. Suurkiitokset kuvaajille runsaasta määrästä materiaalia!